A viflow Követési csomaggal gondoskodunk Önről.  

Ingyenes frissítések, műszaki támogatások, hibajavítások, Követési csomagunkkal kiterjesztheti viflow szolgáltatásunk körét. 

A követés 2 évre szól és a licence árának 35%-ába kerül.

A csomag tartalma

Követési csomaggal rendelkező ügyfeleink az alábbi szolgáltatásokra jogosultak: 

Frissítések (hibajavítás, új funkciók) ingyenes letöltése a megvásárolt programverzióhoz.
Új programverziók ingyenes letöltésének lehetősége.*
Technikai támogatás (felmerült hiba, nem megfelelően működő funkció, probléma a program telepítése közben, nem indul el a program) telefonon vagy e-mailben.
Szakmai támogatás (egyedi igényekhez igazodó best practice megoldások, javaslatok) telefonon vagy e-mailben. Nem helyettesíti az oktatást vagy tanácsadást.

*Harmadik fél számára nem továbbítható, kizárólag a követési csomaggal rendelkező licenchez használható fel. 

Előnyök

 • Mindig naprakész!
  Mindig a szoftverek legújabb verziójával dolgozik.
 • Teljes támogatás!
  Technikai és szakmai segítségnyújtás e-mailen és telefonon.
 • Nincs elkötelezettség!
  Követési csomagunk szolgáltatásai automatikusan véget érnek két év után (meghosszabbítható). Nincs hosszú távú elkötelezettség.
 • 2 év!
  Használja ki teljes viflow szolgáltatásunkat és takarékoskodjon velünk. Követési idő alatt ingyenesen elérhetőek a frissítések, új verziók.

Megjegyzések

Követési csomag megvásárolható a licenc vásárlásával egyidőben vagy 4 héttel később. Ezt követő vásárlási szándék egyéni elbírálást igényel, viszont a Követési csomagra vonatkozó 2 éves időtartam mindig a licenc vásárlásától indul.  
A Követési csomag díja licencekhez igazodik. Követési csomagot nem lehetséges a licencek csak egy részére vásárolni. Az ár kiszámításának alapja mindig az aktuális licencekhez kapcsolódó árlista.

A Követési csomaghoz kapcsolódó szolgáltatások a vásárlás napjától számítva 2 évig érvényesek. Amennyiben ügyfelünk további licenceket vagy upgrade-t vásárol ezen időtartam alatt, akkor az eredeti követési csomag fennmaradó időtartamához (teljes hónapra kerekítve) igazodó díjazással számolunk.

A Követési csomag egy termék, melyhez kapcsolódó szolgáltatások a licencen feltüntetett időpontig tartanak.