Nemzetközi cégcsoport angol nyelvű viflow oktatása

Nagy öröm számunkra, hogy az elmúlt néhány hétben egy nemzetközi cégcsoport megkeresésére 8 ország leányvállalatainak tarthattunk 2 napos viflow oktatást.

Nagyon élveztük a közös munkát, új lendületet, elméleti és gyakorlati tudást adtunk át, mellyel rövidebb idő alatt, nagyobb hatékonysággal fogják menedzselni a cégcsoport üzleti folyamatait.


Miért a viflow?
Miért előnyös ha egy nemzetközi cégcsoport leányvállalatai ugyanazt a rendszert használják a folyamatok modellezésre?

  • A viflow-val a folyamatok áttekinthetőbbé válnak a leányvállalatok minden dolgozója, minden partnere, és az auditorok számára is.
  • Közös szabályozások, közös nemzetközi tudásbázis jön létre, mely az intraneten vagy internet böngészőn keresztül minden érintett számára elérhetővé válik.
  • Az anyavállalatnál használt új gyártási tevékenységek a leányvállalatok számára is elérhetővé válnak, könnyebben tudják majd beépíteni a mindennapi folyamataikba.
  • A többnyelvűsítés funkcióval a folyamatábrákat több nyelven is elkészíthetik, megoszthatják és prezentálhatják.

Ön is szeretné a bonyolult vállalati folyamatokat mindenki számára átláthatóbbá, egyszerűbbé tenni, rendszerbe szervezni és optimalizálni?


Van egy ajánlatunk az Ön számára!


Mondja el mi a jelenlegi legfájóbb, rendszeresen visszatérő problémája a vállalatában, amire megoldást keres.

Szívesen segítünk Önnek egy 1 órás ingyenes konzultáció keretében, folyamatfelmérés, folyamatábrázolás, folyamatfejlesztés és optimalizálás témában.


Jelentkezzen ingyenes konzultációra!