Hogyan váljon viflow szakértővé?

A folyamatok felmérése, a folyamat lépések, résztvevők és területek grafikus ábrázolása elengedhetetlen a folyamatok átláthatóságához, optimalizálásához, hatékonyabbá tételéhez.

A viflow egy könnyen szerkeszthető folyamatmodellezési szoftver, melyben bármilyen bonyolultságú folyamat lépéseit és résztvevőit ábrázolhatja egy folyamatábrán. Csatolhatja a folyamathoz kapcsolódó dokumentumokat, KPI-okat, utasításokat. Az elkészült folyamatábrákat könnyen többnyelvűsítheti, prezentálhatja és megoszthatja, hogy a folyamat összes résztvevője könnyen elérhesse azokat.Az alábbi 5+1 lépésben összefoglaljuk, hogyan válhat Ön is néhány nap alatt viflow szakértővé!


  1. A viflow.hu honlapon számos hasznos információt olvashat a szoftverről.
  1. Viflow Hungary Youtube csatornánkon pár perces bemutató videóinkból megismerheti a viflow előnyeit és betekintést nyerhet alkalmazásába.
  1. Ha többet szeretne megtudni, regisztráljon 1 órás ingyenes interaktív bemutató Webinárumunkra, ahol ismertetjük a program használatát.
  1. Töltse le a Próbaverziót és próbálja ki 30 napig ingyenesen. 1 órás díjmentes konzultációval támogatjuk Önt a funkciók kipróbálásban, az első folyamatábrája megrajzolásában.
  1. Ha a szoftver megvásárlása mellett dönt, az egyszerű szerkesztőfelületnek köszönhetően a használatát önállóan is elsajátíthatja, vagy részt vehet oktatásainkon, mellyel felgyorsíthatja a tanulási folyamatot. Viflow Basics Level I. oktatásunkon részletes folyamatrögzítés és a teljes folyamatdokumentáció mellett, gyakorlati példákon keresztül a szoftver biztonságos használatára helyezzük a hangsúlyt.

+1. Viflow Basics Level II. szeminárium egy haladó képzés, ahol a résztvevőkből viflow szakértő válik.


Kérdés esetén jelentkezzen ingyenes konzultációnkra és mondja el nekünk, milyen problémára keres megoldást.