Gellért-Beszedics Hajnalka

folyamatfejlesztő

Oktatónk Six Sigma Green belt és Six Sigma Black belt képesítéssel rendelkezik. 

A Six Sigma Black Belt egy olyan fekete öves mester, aki képes önállóan egy projekt teamet összefogni és vezetni egy üzleti probléma tényleges megoldásában.

Hajnalka egy multinacionális cégnél szerzett tapasztalatot raktári, anyaggazdálkodási és termelés kiszolgálási folyamat szabályozások kidolgozásában. Feladatai közé tartozott a logisztikai folyamatok fejlesztése, fejlesztési projektek tervezése, irányítása, teljesítmény mérési rendszer felállítása. Részt vett új folyamatok bevezetésében a LEAN és 5S alapelvek szerint, illetve oktatások összeállításában és lebonyolításában 20-30 főig.

2019 óta erősíti a BISS Kft. csapatát folyamatfejlesztőként, a viflow folyamatmodellezési szoftver specialistája, oktatója. Részt vesz továbbá ügyfeleink folyamatainak felmérésében, folyamatok elemzésében, folyamatok ábrázolásában. 

Emellett folyamatfejlesztő workshopokat és oktatásokat tart kezdőknek és haladóknak egyaránt. Folyamatosan képzi magát, hogy a legújabb módszereket alkalmazva tudja támogatni cégünk ügyfeleit folyamataik fejlesztésében.

“Az oktatások rendszerint közvetlen jó hangulatban telnek, az összeállított tananyagok könnyen emészthetőek és sok gyakorlati feladatot tartalmaznak, melyek az elméleti tudás elmélyítésében segítenek a résztvevőknek.”

Kinek ajánljuk oktatásainkat?

  • annak, aki folyamataiban szemléletváltást szeretne elérni,
  • aki hatékonyságnövelést szeretne elérni,
  • aki felismerte, hogy szervezetének változásra, vállalati folyamatainak fejlesztésre van szüksége, de nem tudja hogyan kezdjen neki,
  • aki ismeri vállalata gyenge pontjait, de nem ismeri az eszközöket, amivel javíthatna a hatékonyságon,
  • aki egy professzionális eszközt keres folyamatai modellezéséhez és kapcsolódó dokumentumok rögzítéséhez, számos hasznos funkcióval kiegészítve.

Rólunk mondták